Aprašymas
Šios kakavos pagrindinio ingrediento nauda – juoduoju šokoladu galima neabejoti. Šokolade yra polifenolių, kurie veikia kaip antioksidantai ir saugo nuo žalingų oksidacinių pažeidimų. Oksidacija vaidina svarbų vaidmenį ir apsaugo odą nuo neigiamų ultravioletinių saulės spindulių poveikio, taip pat sumažina širdies ir kraujagyslių ligų susirgimo tikimybę.
Ruošimas: 20 g. kakavos įdėkite į stiklinę 0.25 l ir išplakite pieną su kakava iki 75℃. Neruošti su vandeniu. Taip pat tinka ruošti su sojos ar migdolų pienu.
Šios kakavos yra sukurtos geriausių savo srities meistrų. Becks gamykla Vokietijoje yra viena seniausių ir puoselėjanti tradicijas. Becks kakavos vertinamos visame pasaulyje už išskirtinę kokybę. Kakavos sudėtyje yra tik geriausia pasaulyje kakava su cukranendrių ar kokoso žiedų cukrumi, prieskoniais ir natūraliais skoniais. Jei įmanoma, naudojami ekologiški ingredientai. Šios kakavos perkamos tik iš sertifikuotų augintojų, kurie yra „sąžiningos prekybos” nariai.