Aprašymas
Kakavos pagrindinis ingredientas – marcipanas – geras maistas smegenims, kadangi juose gausu omega-6, vitamino E, kalcio, cinko ir baltymų. Vitaminas E palaiko pažinimo funkciją, apsaugo atmintį ir skatina budrumą, o cinkas ir vitaminas E padeda apsaugoti smegenis nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio.
Ruošimas: 20 g. kakavos įdėkite į stiklinę 0.25 l ir išplakite pieną su kakava iki 75℃. Neruošti su vandeniu. Taip pat tinka ruošti su sojos ar migdolų pienu.
Šios kakavos yra sukurtos geriausių savo srities meistrų. Becks gamykla Vokietijoje yra viena seniausių ir puoselėjanti tradicijas. Becks kakavos vertinamos visame pasaulyje už išskirtinę kokybę. Kakavos sudėtyje yra tik geriausia pasaulyje kakava su cukranendrių ar kokoso žiedų cukrumi, prieskoniais ir natūraliais skoniais.
Kakavos pupelės užaugintos nenaudojant sintetinių trąšų, o vietoj jų naudojamos organinės trąšos, biologinė kenkėjų kontrolė. Atsižvelgiama į gyvūnų gerovės reikalavimus, todėl Becks kakava išsiskiria aukšta kokybe ir natūraliu skoniu.
Šios kakavos perkamos tik iš sertifikuotų augintojų, kurie yra ” Fairtrade” sąžiningos prekybos nariai, kadangi siekiama pagerinti besivystančių valstybių prekybos sąlygas, dėl ko kaina yra didesnė.